072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Porsche Cayenne

3.0 E-Hybrid Sport chrono
  • Alarmsysteem
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • Elektrisch glazen panorama-dak
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 53.668 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
TG-614-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurDonker blauw metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)493 X 198 X 170
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Porsche Cayenne biedt alles wat u van een auto verlangt. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Luchtvering zorgt voor een onovertroffen comfort tijdens het rijden. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Het daglicht valt in overvloed via het elektrisch bediende panoramadak op het fraaie interieur. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 21 inch lichtmetalen velgen, adaptief onderstel, dakspoiler, adaptief dempingsysteem, aluminium dakrails, trailer assistent, aluminium dakrailing, warmtewerend glas, LED-achterlichten, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het Bose audiosysteem is perfect af te stemmen op de rijomstandigheden. Altijd de beste sound. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Gemak dient de mens. Dankzij de spraaksturing bedient u de belangrijkste functie met uw stem. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. Met de electronic climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De juiste ruitenwisserfrequentie gaat automatisch van motregen tot noodweer, de regensensor reageert direct. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden.

Zoals u mag verwachten van deze Porsche Cayenne is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Veel aanrijdingen bestaan uit kop-staartbotsingen. De forward collision warning reduceert dat risico aanzienlijk.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!


Bedrijfsinformatie

Bij 3B Exclusief bent u thuis voor uw exclusieve automobiel tegen een concurrerende prijs. Zo hebben wij een sterk wisselende voorraad en zijn wij bij uitstek uw leverancier van de exclusieve automobiel. Wij zijn te bereiken onder 010-2602015. Mailen kan natuurlijk ook: verkoop@3bexclusief.nl Ofschoon deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Opties
Alarmsysteem
Apple Carplay/Android Auto
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
electronic climate control
Elektrisch glazen panorama-dak
Led-matrix-koplampen inclusief Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS Plus) (8IU)
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 19"
Lichtmetalen velgen 21"
Matrix led koplampen
Navigatiesysteem full map + hard disk
Garanties
100% onderhouden
3B Garantie 3