072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Porsche Cayenne

3.0 S E-Hybrid Platinum Edition Pan.dak
  • Stuurv
  • Sportchrono
  • Memory
  • Camera
  • Zeer compleet
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 93.543 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
NT-911-G
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)486 X 195 X 172
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto's zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze Porsche Cayenne uit 2017 die 93543 kilometer op de teller heeft staan. De aandrijving van deze Porsche wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze Porsche Cayenne voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. Tot de uitrusting van deze Porsche behoren ook 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

De standkachel verwarmt het interieur voor. Dat betekent meer comfort voor u en minder slijtage voor de auto. Voor wie hoge eisen stelt aan geluid en akoestiek, is deze auto voorzien van een high performance audiosysteem. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De juiste ruitenwisserfrequentie gaat automatisch van motregen tot noodweer, de regensensor reageert direct. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze Porsche helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Porsche Cayenne is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u interesse in deze mooie Porsche? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Bij 3B Exclusief bent u thuis voor uw exclusieve automobiel tegen een concurrerende prijs. Zo hebben wij een sterk wisselende voorraad en zijn wij bij uitstek uw leverancier van de exclusieve automobiel. Wij zijn te bereiken onder 010-2602015. Mailen kan natuurlijk ook: verkoop@3bexclusief.nl Ofschoon deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterbank verstelbaar
Adaptief demping systeem
Afdaal assistent
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Alarmsysteem
Garanties
100% onderhouden
3B Garantie 3