072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Porsche Macan

2.9 GTS Sport Chrono Sport uitlaat Bose Trekhaak Leer Memory Navi Elektr. achterklep
    Bouwjaar 2020
    Kilometerstand 49.998 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    635173799
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2020
    KleurMamba Green Metallic (groen metallic)
    BrandstofBenzine
    EnergielabelG
    TransmissieAutomaat
    BekledingHalf leder / alcantara
    Aantal cilinders6
    Aantal deuren5
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Cilinderinhoud2894 CC
    Omschrijving

    Dit betreft een buitengewoon schitterende Porsche Macan GTS.

    Deze Porsche Macan is uitgevoerd in de schitterende kleur Mamba Green Metallic.

    De auto is afkomstig van de eerste eigenaar en is door de voorgaande eigenaar enkel en alleen in onderhoud gebracht bij een officiële Porsche dealer!

    Tevens is de auto voorzien van een Sport Chrono pakket, dat is voor de echte Porsche puristen natuurlijk een must have op een Macan GTS zoals deze!

    De auto heeft een originele schakelbare sportuitlaat van Porsche.

    Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Porsche Macan heeft 52022 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2020. De aandrijving wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Het lederen interieur springt meteen in het oog; maar wat dacht u van het ultragemakkelijke elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep? Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Niks mis met gewone stalen vering natuurlijk, maar de luchtvering in deze auto geeft toch wel een paar onderscheidende extra's als het gaat om veiligheid, gemak en wegligging. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, warmtewerend glas, zwarte hemelbekleding en aluminium dakrailing.

    Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Uw lievelingsmuziek klinkt nog mooier met het Bose audiosysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Achter het stuur van deze Porsche bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, Bose-audioinstallatie, navigatiesysteem met harde schijf, sportstuur met schakelpaddels en DAB ontvangst.

    Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze Porsche u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

    Een proefrit is natuurlijk de meest overtuigende ervaring. Bel ons nu voor een afspraak!

    Opties
    12V-aansluiting
    12V-aansluiting bagageruimte
    ABS en ESP
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Afdaal assistent
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    Airco (automatisch)
    Airco separaat achter