072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Renault Captur

1.2 TCe 120 PK Automaat Helly Hansen
  • Achteruitrijcamera
  • Afneembare trekhaak
  • Climate Control
  • Cruise control
  • Getint glas
  • Lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 80.392 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
9-ZFG-48
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurROUGE FLAMME (rood metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)412 X 178 X 157
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze uniek en zeer compleet te noemen Renault Captur Helly Hansen is nieuw geleverd door Renault ABD te Dokkum en is volledig onderhouden. De laatste servicebeurt is uitgevoerd op kilometerstand 76.810.
De Helly Hansen uitvoering kunt u herkennen aan: zwart dak en zwarte spiegels, rode stiksels op de stoelen, rode accenten op het dashboard en het lederen stuurwiel met carbon inleg.

De 1.2 TCe (4 cilinder benzinemotor) levert 120pk en is gekoppeld aan een soepel schakelende 6-traps automaat. De mooie two tone kleurcombinatie rood metallic in combinatie met het Noir dak geven samen met de 17 inch velgen en het getinte glas de mooie uitstraling.

Toen Renault in 2013 de eerste Captur ontwikkelde, voegde het twee soorten auto's samen: de SUV en de MPV. Of om het zonder jargon te zeggen: Renault maakte een mix van luxe terreinwagen en de ruime gezinsauto. Als ruime gezinsauto wist de Captur tijdens de testperiode ruimschoots te overtuigen. Een speciale vermelding gaat uit naar het dashboardkastje, of beter gezegd: de dashboardlade. De Captur heeft een lade op de plek van het dashboardkastje en deze biedt buitengewoon veel bergruimte. De Captur dankt zijn succes aan de slimme combinatie van een ruime gezinsauto en een stoere SUV. Van een SUV heeft de Captur alleen het uiterlijk, niet de terreinwaardigheid. Daarom kon Renault zich geheel toeleggen op het weggedrag en dat is te merken. De Captur stuurt minstens zo goed als een lage personenauto, maar biedt wel een (iets) beter uitzicht over het overige verkeer.

o.a. voorzien van: afneembare trekhaak, 17 inch lmv, keyless, getint glas, parkeersensoren, achteruitrijcamera, vol automatische airco, cruise control, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Achteruitrijcamera
Afneembare trekhaak
Climate Control
Cruise control
Getint glas
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust
Nap