072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Renault Clio

Estate 0.9 TCe Limited Estate RIJKLAAR INCL : GARANTIE Full Map Navi I Bluetooth I PDC achter
  • Airco
  • Audio-navigatie full map
  • Cruise control
  • Dab
  • Lichtmetalen velgen 16"
  • Parkeersensor achter
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 74.997 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ND-347-Z
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2016
KleurLicht grijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)427 X 173 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Stel je voor: een rustige zomeravond, de zon gaat langzaam onder terwijl je op weg bent naar huis na een lange dag. Je rijdt in je Renault Clio Estate Limited en voelt direct het comfort en de ontspanning die deze auto biedt. Met slechts 74.997 km op de teller is deze Renault nog jong en klaar voor vele avonturen samen.
De Renault Clio Estate Limited is niet zomaar een stationwagen; het is een perfecte mix van stijl, ruimte en slimme technologie. Als je op de snelweg rijdt, schakelt de cruise control moeiteloos in, waardoor lange ritten comfortabel en moeiteloos aanvoelen. Je rijdt met een ontspannen glimlach, terwijl de auto zich soepel door het verkeer beweegt.

Binnen in de Clio geniet je van de aangename temperatuur dankzij de airco die het interieur altijd koel houdt. De DAB-radio zorgt voor helder geluid en een breed scala aan zenders, zodat je onderweg altijd je favoriete muziek of programma’s kunt beluisteren. En met het full map navigatiesysteem rijd je altijd met vertrouwen naar elke bestemming, zonder omwegen of verrassingen.
De Bluetooth-connectiviteit houdt je verbonden, waardoor je handsfree kunt bellen en je muziek draadloos kunt streamen. Terwijl je door een drukke stad rijdt, geven de parkeersensoren achter je dat extra stukje zekerheid bij het inparkeren, zelfs in de krapste parkeerplaatsen.

Ben je klaar om zelf de veelzijdigheid en het comfort van deze Renault Clio Estate te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefrit en ontdek hoe deze perfect uitgeruste en uitstekend onderhouden Clio je dagelijkse ritten kan veranderen in iets speciaals.


Bedrijfsinformatie

Kijkt u voor de actuele prijs en volledige fotoreportage op onze eigen website: www.esgee.nl

Vraag vrijblijvend naar onze lease of financiering mogelijkheden. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken voor bezichtiging? Dagelijks zijn wij bereikbaar via de telefoon op 0517-413400 / 06-21914727 of mail naar info@esgee.nl

Vakgarage Esgee is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf dat sinds 1997 is gevestigd aan de Kimswerderweg in Harlingen. Samen met onze zusterbedrijven Autobedrijf Pheifer Sneek en Auto Synyco Franeker zijn wij de grootste aanbieder van jong gebruikte occasions in Friesland. Ons totaalaanbod kunt u vinden op www.frieseoccasions.nl

Opties
Airco
Audio-navigatie full map
Cruise control
Dab
Lichtmetalen velgen 16"
Parkeersensor achter
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 1(startblokkering)
Garanties
100% onderhouden
Auto Trust
Nap