072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Renault Clio

Estate 0.9 TCe Zen AIRCO / BLUETOOTH / CRUISE / DAB+ / NAVI / NL-AUTO
  • Airco
  • Audio-navigatie full map
  • Bluetooth
  • Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 67.235 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
NP-882-N
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2017
KleurLicht wit
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)427 X 173 X 148
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze zuinige Renault Clio Estate is vriendelijk voor uw portemonnee en voor het milieu. Het is een auto uit 2017, hij heeft 67235 kilometer op de teller staan. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Tot de uitrusting behoren ook LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, dakrails, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

U bedient het in dashboard opgenomen navigatiesysteem en het audiosysteem met DAB-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. Aan boord van deze Renault Clio Estate is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van buitentemperatuurmeter, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

In de Renault Clio Estate heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Renault bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco
Audio-navigatie full map
Bluetooth
Buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Dab
Elektrische ramen voor
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterspoiler
Garanties
Nap