072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Renault Mégane

Estate 1.5 dCi Zen
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Keyless entry
  • Navigatiesysteem full map
  • Parkeersensor voor en achter
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 138.363 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-015-BL
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
KleurLicht grijs metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)463 X 181 X 145
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06- 83834668

De vormgeving van deze Renault Mégane Estate is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. In deze auto vindt u een dieselmotor en een automatische transmissie. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Ook sportstuur met schakelpaddels, cruise control, keyless entry, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u interesse in deze mooie Renault? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken.


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-83834668

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Keyless entry
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor voor en achter
Premium kleur
Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
100% Onderhouden
Achterbank in delen neerklapbaar
Achterspoiler
Airbag(s) hoofd achter
Garanties
100% onderhouden