072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Renault ZOE

Q210 Life Quickcharge 22 kWh (koopaccu)
  • Climate Control
  • Cruise control
  • Navigatiesysteem full map
  • Oplaadmogelijkheid
  • Parkeersensor achter
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 58.671 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XP-639-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurBLANC GLACIER (wit metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)409 X 173 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a13-04-2015
Omschrijving

Deze keurige Renault ZOE is volledig emissievrij, dat betekent geen wegenbelasting. Deze Renault Zoe komt in aanmerking voor de nu geldende subsidieregeling van 2.000,- euro. De accu betreft een koopaccu, er is dus geen huurcontract van de accu.

De Zoe is de schoonheid van Renault. Dat heeft niet alleen te maken met het uiterlijk. De Zoe ziet er goed uit, maar moet het ook van haar schone techniek hebben. De Zoe is namelijk geheel elektrisch en dus emissievrij. Bovendien wil de Zoe elektrisch rijden bereikbaar maken voor meer mensen. Bij het ontwikkelen van een elektrische auto staan de makers voor een keuze. Hoe meer accu’s, hoe verder de auto kan rijden. Maar… meer accu’s maken een auto zwaarder en dat gaat ten koste van de rijeigenschappen. Bovendien zijn accu’s het meest kostbare onderdeel van een elektrische auto. De kunst is om een optimale combinatie van actieradius, gewicht en prijs te vinden. De eerste elektrische auto’s kozen vooral voor besparing: een kleine elektrische auto is betaalbaar en komt dankzij de geringe omvang ver op een lading. De techniek staat echter niet stil en accu’s worden steeds beter. Daarbij is met nieuwe materialen veel gewicht te besparen. Daarom zag Renault nu zijn kans schoon om een compacte elektrische auto te maken die nauwelijks duurder is dan een traditionele kleine auto. In de loop der jaren zijn diverse technieken ontwikkeld om elektrische auto’s op te laden. Het meest eenvoudig is laden via het stopcontact in huis.

o.a. voorzien van: navigatiesysteem, parkeersensoren achter, vol automatische airco, standkachel/comfort timer, cruise control, bluetooth, elektrische ramen, centrale vergrendeling, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Climate Control
Cruise control
Navigatiesysteem full map
Oplaadmogelijkheid
Parkeersensor achter
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Auto Trust