072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

SEAT Ateca

1.5 TSI Style Business Intense
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Cruise control
  • Cruise control adaptief met stop&go
  • LED koplampen
  • Lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 112.125 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-132-DV
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)446 X 184 X 162
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06-57668466

U zoekt een betrouwbare auto met uitstekende rijkwaliteiten? Dan is deze SEAT Ateca een geweldige keuze! Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Kop aan kont langzaam rijden: dan is afstand houden soms lastig. De file assistent helpt en zorgt automatisch voor veilige ruimte tot de voorligger. Ook als die tot stilstand komt. Het audiosysteem met DAB-ontvangst en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Ook is de SEAT uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze SEAT Ateca samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze SEAT. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Maak nu een afspraak voor een proefrit!


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-57668466

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Cruise control
Cruise control adaptief met stop&go
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Media system navi (ZN1)
Navigatiesysteem full map
Rijstrooksensor
Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
Voorstoelen verwarmd
100% Onderhouden
Garanties
100% onderhouden
Nap