072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

SEAT Ibiza

1.0 TSI Style Business Intense CAMERA / ACC / CARPLAY / PDC / BLUETOOTH / AIRCO / NL-AUTO
  • Achteruitrijcamera
  • Airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control adaptief
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 163.096 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
PR-159-V
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurLicht grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)415 X 178 X 144
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze zeer gunstig geprijsde SEAT Ibiza is zonder overdrijven echt een fantastische occasion. Deze SEAT heeft een benzinemotor die zuinig is, maar toch hoge prestaties levert. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De elektronische systemen in deze SEAT helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Ook isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en lederen versnellingspook horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de SEAT Ibiza heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze SEAT bovendien hill hold functie en autonoom remsysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze SEAT te reserveren.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Achteruitrijcamera
Airco
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control adaptief
Dimlichten automatisch en regensensor
Lichtmetalen velgen 15"
Navigatiesysteem
Parkeersensor voor en achter
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap