072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

ŠKODA Fabia

Combi 1.0 TSI 110PK Business Edition AUTOMAAT / STOELVERW / CLIMA / PDC / DAB+ / CRUISE / NL-AUTO
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • centrale vergrendeling met afstandsbediening
  • Cruise control
  • Dab
  • Elektrische ramen achter
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 131.560 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZL-285-L
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2019
KleurLicht grijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)436 X 173 X 150
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze ŠKODA Fabia Combi, die 131560 kilometer heeft gelopen. De auto is van het bouwjaar 2019 en is van de eerste eigenaar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, dakrails, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Van A naar B zonder omwegen: altijd uw eigen in dashboard opgenomen navigatiesysteem aan boord! Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Met regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze ŠKODA helemaal compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze ŠKODA Fabia Combi samen. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Ook helpen het autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
centrale vergrendeling met afstandsbediening
Cruise control
Dab
Elektrische ramen achter
Lichtmetalen velgen 16"
Navigatiesysteem full map
Parkeersensor achter
Voorstoelen verwarmd
12Volt aansluiting
Achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap