072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Toyota Auris

1.8 Hybrid Dynamic Ultimate CAMERA / STOELVERW / DAB+ / PDC / BLUETOOTH / CRUISE / NL-AUTO .
  • Achteruitrijcamera
  • Airco (automatisch)
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • Cruise control
  • Dab
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 129.961 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XN-676-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurDonker zwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)433 X 176 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het unieke van Japanse auto's als deze Toyota Auris is dat ze zo goed doordacht zijn. Ieder onderdeel is doorontwikkeld, maar tegelijk is deze auto meer dan de optelsom van al zijn onderdelen. Deze auto biedt stijl, klasse maar bovenal kwaliteit. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten zijn aan boord.

Inparkeren? Met de achteruitrijcamera heeft u er geen omkijken meer naar! Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Alle audiofuncties zitten onder uw vingertoppen door de audiobediening op het stuur. Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Deze Toyota is voorzien van cruise control, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze Toyota Auris is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bent u nieuwsgierig naar deze Toyota Auris? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Achteruitrijcamera
Airco (automatisch)
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Cruise control
Dab
extra getint glas achter
Keyless entry
Keyless start
Lichtmetalen velgen 17"
microvezel bekleding
Navigatiesysteem full map
Garanties
Nap