Financial lease

Toyota Corolla Touring Sports

1.8 Hybrid Comfort
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 95.743 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    K-243-TS
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2021
    KleurWit
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingStof
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)465 X 179 X 144
    BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
    Omschrijving

    Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Toyota Corolla Touring Sports. De aandrijving van deze Toyota wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Bij de rijke uitrusting horen ook LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Een vergeten muurtje, een verborgen paaltje? Dat gebeurt niet meer, dankzij de achteruitrijcamera. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. Als u 'm vraagt 'hoe gaat het?' geeft deze auto zelf het antwoord. Via de app op uw smartphone. U checkt de meters waar u maar wilt, of activeert diverse functies alvast. Aan boord van deze Toyota Corolla Touring Sports is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Ook DAB ontvangst, cruise control, buitentemperatuurmeter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verstelbaar stuur zijn aan boord.

    De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De auto is ook uitgerust met accident avoidance system, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

    U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit met deze Toyota te reserveren.

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrij camera
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    airco
    Garanties
    Nap
    © 2024 Leasefabriek - Alle rechten voorbehouden