072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Toyota Prius

1.8 Hybrid Comfort
  • Achteruitrijcamera
  • Climate Control
  • Cruise control
  • Lichtmetalen velgen 15"
  • Navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 170.357 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
22-TVP-8
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2012
KleurPearl Blue (wit metallic)
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)448 X 175 X 151
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze keurige Toyota Prius 1.8 Hybrid is nieuw geleverd door Toyota Louwman te Hellevoetsluis. Het onderhoud is volgens schema uitgevoerd, de laatste grote servicebeurt was op kilometerstand 157.978, zie foto. Tijdens deze beurt zijn ook de schijven en blokken voor vervangen.

Voor deze derde generatie van de Prius is het hybride-principe niet veranderd, maar wel verfijnd. De nieuwe Prius is tegelijkertijd sterker en zuiniger geworden. Dat is bereikt door gewicht te besparen, de stroomlijn te verbeteren en waar mogelijk de efficiency te verhogen. De Toyota Prius heeft het groene-imago te danken aan de zogenaamde "hybride"-aandrijving. Een traditionele benzinemotor is vooral efficiënt bij een constante, hoge snelheid en op de lange afstand. Een elektromotor leent zich juist goed voor het afleggen van korte afstanden bij lage snelheid. Een hybride-auto combineert beide om in alle omstandigheden zo zuinig mogelijk te zijn. De benodigde stroom voor de elektromotor wordt opgewekt door de benzinemotor. Bovendien wordt energie die normaal gesproken verloren zou gaan bij remmen of uitrollen omgezet in elektriciteit. De Prius hoeft dus nooit te worden opgeladen aan het stopcontact.

Ook bij de productie wordt het milieu zo veel mogelijk ontzien. De accu's worden lokaal ingekocht in Japan (dat bespaart een reis rond de wereld). Het gebruikte kunststof is niet op oliebasis, maar is gemaakt van plantenresten. Druk de startknop in en er gebeurt ogenschijnlijk niets. Er klinkt geen motorgeluid, alleen een breed display onder de voorruit komt tot leven. Hierin verschijnen de snelheidsmeter, de verbruiksmeter en allerlei andere informatie over het hybride-systeem. De benzinemotor zal pas starten wanneer dat nodig is, wegrijden doet de Prius in volmaakte stilte op de elektromotor. De computer bepaalt wanneer welke aandrijving het beste kan worden gebruikt. Dit is echter te beïnvloeden met drie knoppen op de middenconsole.

o.a. voorzien van: vol automatische airco, head-up display, achteruitrijcamera, mistlampen voor, cruise control, navigatiesysteem, keyless entry, etc..


Bedrijfsinformatie

Proefrijden in uw eigen omgeving? Past het u niet naar Friesland af te reizen? Geen probleem! Wij komen graag naar u toe. Waar u ook woont in Nederland. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar uw woonplaats. Na een korte uitleg kunt u proefrijden in uw eigen omgeving.

Opties
Achteruitrijcamera
Climate Control
Cruise control
Lichtmetalen velgen 15"
Navigatiesysteem full map
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Garanties
Auto Trust
Bovag
Nap