072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Volkswagen Golf Sportsvan

1.2 TSI Highline TREKHAAK / NAVI / CLIMA / PDC / BLUETOOTH / ACC
  • 'Climatronic' airconditioning (PH2)
  • 16" Lichtmetalen velgen Toronto (PJ3)
  • Audio-navigatie full map
  • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) (PF1)
  • Cruise control
  • Cruise control (8T6)
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 158.363 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-385-BD
CarrosserieMPV
Bouwjaar2016
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)443 X 181 X 161
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit is niet zomaar een Volkswagen Golf Sportsvan. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid. Deze Golf Sportsvan is dan ook als nieuw, de onderhoudshistorie is bekend. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Comfortabel zitten, ook als de rit onstuimig is? Dat kan met de sportstoelen. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, adaptieve mistlampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. In deze Golf Sportsvan vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen en het in dashboard opgenomen navigatiesysteem. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Extra opties op deze auto zijn: regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Sportsvan samen. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Een brug? Een schuine oprit? De hill hold control kan elke helling moeiteloos aan.

Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
'Climatronic' airconditioning (PH2)
16" Lichtmetalen velgen Toronto (PJ3)
Audio-navigatie full map
Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) (PF1)
Cruise control
Cruise control (8T6)
Cruise control adaptief
electronic climate control
Lichtmetalen velgen 16"
Parkeersensor voor en achter
Trekhaak
12Volt aansluiting