072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Volkswagen Golf

1.0 eTSI Life
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) (PG4)
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control adaptief
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 110.797 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
N-950-DL
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurZwart metallic
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)429 X 179 X 149
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06- 57668466

Wat deze auto zo aantrekkelijk maakt? Om te beginnen natuurlijk zijn tijdloze design en zijn innovatieve techniek. Het is een auto met uitstekende rijeigenschappen, die tegelijk efficiënt en comfortabel is. Maar het belangrijkste is het logo dat er op staat. Want met een Volkswagen weet u dat u altijd kwaliteit krijgt en dat geldt dus ook voor deze Golf. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze dealeronderhouden Golf duidelijk te zien is. Het is een bijzondere motor die u in deze Golf aantreft. De één liter TSI van Volkswagen levert ondanks zijn bescheiden formaat toch uitstekende prestaties. Daarbij doet hij zijn werk heerlijk stil, u merkt helemaal niet dat u met een driecilinder onderweg bent. De automatische transmissie zorgt voor een heerlijk rijgedrag. Met de comfortstoelen heeft u de zekerheid: elke rit fit door de juiste zit. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Pas de interface van uw cockpit moeiteloos aan. Het is mogelijk door het digitale dashboard in deze auto. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio. Want in deze Volkswagen bedient u het vanaf het stuurwiel. Smartphones die zonder snoer kunnen opladen halen simpel een volle accu via de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Natuurlijk behoren achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels, parkeersensoren achter en regensensor ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Als bestuurder van deze Volkswagen bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Ook is deze auto uitgerust met een systeem dat u waarschuwt wanneer u achter het stuur in slaap dreigt te vallen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze Volkswagen, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-57668466

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control) (PG4)
Autonomous Emergency Braking
Cruise control adaptief
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 16"
Rijstrooksensor met correctie
Trekhaak (meerprijs v.a 500euro)
Vervolgbotsing preventie
100% Onderhouden
Garanties
100% onderhouden
Nap