072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Volkswagen Touran

1.4 TSI Comfortline 7p
  • Navi
  • Cruise
  • Trekhaak
  • 83.762 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 83.762 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
GNZ-14-G
CarrosserieMPV
Bouwjaar2018
KleurZwart metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1395 CC
Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Volkswagen Touran staat voor u klaar! Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid. Deze Touran is dan ook als nieuw, de onderhoudshistorie is bekend. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Zit u goed? Nou, zeker wel, met de comfortstoelen! U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, adaptieve mistlampen, aluminium dakrailing, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volkswagen Touran voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Met de audiobediening op het stuur heeft u altijd twee handen beschikbaar om te rijden. Ook parkeersensoren voor en achter, regensensor, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Touran is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het risico van een kop-staartbotsing wordt aanzienlijk verminderd door de forward collision warning. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achterstoelen verschuifbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Airco separaat achter
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden
Bovag