072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

Financial lease

Volvo V40

Cross Country 1.5 T3 Polar+ Luxury
  • Achteruitrijcamera
  • Autonomous Emergency Braking
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • Keyless entry
  • Lederen bekleding
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 113.672 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
ZS-040-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurDonker blauw metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)437 X 180 X 146
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kijk voor een volledige fotoreportage op www.AutoNol.nl
Whatsapp: 06- 57668466

Deze Volvo V40 Cross Country staat garant voor vele veilige en comfortabele kilometers. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Binnenin zien we een fraai afgewerkt lederen interieur. De stoelverwarming maakt het interieur snel behaaglijk op koude dagen. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Overzichtelijk en veilig parkeren met de achteruitrijcamera. Overal en altijd. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Ook navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst en regensensor horen tot de voorzieningen op deze auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V40 Cross Country samen. De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze Volvo V40 Cross Country als zich een noodsituatie voordoet. In deze Volvo vinden we verder een hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Wij kunnen de eventuele financiering van de auto geheel voor u verzorgen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast kunt u auto's jonger dan 10 jaar oud nu ook Private Leasen incl. eigendom! Dit kan al vanaf € 300.- per maand (afhankelijk van merk, type ed) inclusief verzekering, onderhoud en pechhulp! Bovendien kunnen, indien gewenst, alle zaken online geregeld worden en kunt u proefrijden met de auto aan huis. Bel ons voor de mogelijkheden of de exacte leaseprijs per maand op 033-2465517, wij staan u graag ter woord! Whatsapp: 06-57668466

Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld, is Vakgarage Auto Nol niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden, zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.

Opties
Achteruitrijcamera
Autonomous Emergency Braking
Cruise control
electronic climate control
Keyless entry
Lederen bekleding
LED koplampen
Lichtmetalen velgen 17"
Navigatiesysteem full map + hard disk
Panoramadak
Trekhaak
Voorstoelen verwarmd
Garanties
100% onderhouden
Nap