072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

BMW 5 Serie

Touring 528xi High Executive
    Bouwjaar 2013
    Kilometerstand 207.337 km
    Brandstof Benzine
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    J-252-HR
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2013
    KleurBlauw metallic
    BrandstofBenzine
    EnergielabelB
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal cilinders4
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)491 X 186 X 146
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Zakendoen is op de centen letten zonder concessies te doen aan kwaliteit. Zo'n soort zakenauto is dit ook. In deze auto vindt u een viercilinder motor en een automatische transmissie. Op ieder wegdek een rimpelloze wegligging: dat is het voordeel van luchtvering. Deze BMW is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Dankzij de xenonverlichting profiteert u in het donker van een krachtige en heldere lichtbundel. Verder is de BMW uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen voor.

    Zelfs een kleine aanrijding kan flinke kosten veroorzaken. Gelukkig laat de achteruitrijcamera precies zien wat er zich achter de auto bevindt en geeft een waarschuwingssignaal. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem! Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Uw ogen horen op de weg, toch? Daarom is deze auto voorzien van audiobediening op het stuur. Gemakkelijk én veilig! Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Met regensensor, cruise control, sportstuurwiel, keyless entry, automatisch dimmende binnen- en buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

    Zoals u mag verwachten van deze BMW 5-serie Touring is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.

    Maak nu een afspraak voor een proefrit!

    Opties
    Achteruitrijcamera
    Achteruitrij camera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    airco
    Alarm klasse 3
    Anti Blokkeer Systeem
    Anti Blokkeer Systeem (ABS)
    Audio-navigatie full map