072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

BMW i8

Roadster 1.5
  • HUD
  • Org.NL
  • 360
  • Keyless
  • Harman/Kardon
  • DAB
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 42.513 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
500174971
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2019
KleurWit
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders3
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1500 CC
Omschrijving

Vang de zon, vier de zomer en geniet van de vrijheid in deze heerlijke cabrio. Er zijn mensen die zeggen: het merk maakt me niet uit zolang het maar Duits is. En gelijk hebben ze. De krachtige hybridemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. Regen, wind, hagel, sneeuw? Als het buiten guur is, doet de stoelverwarming z′n weldadige werk! Als u eenmaal kennis hebt gemaakt met het elektrische cabriodak dan weet u het zeker: bij deze auto is over elk detail nagedacht. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, LED-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

De sensatie van superieur geluid wordt geleverd door het high performance audiosysteem. Bij de uitrusting van dit systeem behoren ondermeer: navigatiesysteem met harde schijf, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. U bedient de cruise control eenvoudig zonder uw handen van het stuur te halen. Extra opties op deze auto zijn: met leder bekleed dashboard, sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer.

In de BMW i8 Roadster heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt.

Klaar voor een zonovergoten zomer in deze cabrio? Bel dan voor een afspraak!

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Buiten onze openingstijden is een bezoek aan onze showroom eventueel op afspraak mogelijk.

Opties
12Volt aansluiting
ABS en ESP
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Adaptief demping systeem
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Alarm klasse 3
Ambiance verlichting
Anti Blokkeer Systeem