072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Ford Fiesta

1.0 EcoBoost Active
  • Cruise control
  • Cruisecontrol
  • Driver Assistance Pack 1
  • Lichtmetalen velgen 17"
  • Voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 74.888 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
S-300-NG
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingOnbekend
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 176 X 150
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

De Ford Fiesta, zoals dit exemplaar, valt op door de combinatie van zijn ingetogen design, zijn ruime interieur en zijn uitstekende rijeigenschappen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze Ford Fiesta heeft verwarmbare voorstoelen. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto klinkt uw favoriete muziek nog beter dankzij het high performance audiosysteem. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Ook fijn als u op de voorgeschreven snelheid wilt blijven: de cruise control. Ook is de Ford uitgerust met: lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Het rijden met deze Ford wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.


Bedrijfsinformatie

Bij Carteam Autobedrijf Garant zijn Klanttevredenheid en mobiliteit de sleutelwoorden binnen ons bedrijf en daarom leveren wij auto's standaard met garantie.

Opties
Cruise control
Cruisecontrol
Driver Assistance Pack 1
Lichtmetalen velgen 17"
Voorstoelen verwarmd
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco