072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Land Rover Range Rover

3.0 TDV6 Autobiography
  • Achterstoelen verwarmd
  • Audio-navigatie full map + hard disk
  • bi-xenon koplampen
  • Cruise control
  • electronic climate control
  • Elektrisch glazen panorama-dak
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 153.609 km
Brandstof Diesel
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
7-XZL-90
CarrosserieSUV
Bouwjaar2014
KleurDonker zwart metallic
BrandstofDiesel
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)506 X 198 X 187
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Er is volop leefruimte in deze Land Rover Range Rover, een perfecte kruising tussen veelzijdigheid en comfort. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Zonder overdrijven een uitvoering met luxe en gemak: het elektrisch bediende glazen panorama dak, de elektrisch bedienbare achterklep en een mooi lederen interieur. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen, die bovendien zijn uitgerust met massagefunctie. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Natuurlijk kunt u zonder. Maar waarom? Lekker toch, zo′n verwarmd stuurwiel? Met de verwarmbare achterbank zitten uw achterpassagiers er net zo behaaglijk bij als u. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 21 inch lichtmetalen velgen, elektrisch verstelbare stuurkolom, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, buitenspiegels met verlichting en LED-dagrijverlichting.

Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. Verder is het systeem uitgerust met: navigatiesysteem met harde schijf, multifunctioneel sportstuur en dashboard met spraakbediening. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Een stabiele en comfortabele snelheid houdt u feilloos aan met de cruise control.

Zoals u mag verwachten van deze Land Rover Range Rover is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Geen gehannes meer met de handrem en gas geven bij stilstaan op een oplopend stuk weg. De hill hold control zorgt voor een geslaagde hellingproef.

Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.


Bedrijfsinformatie

Bij 3B Exclusief bent u thuis voor uw exclusieve automobiel tegen een concurrerende prijs. Zo hebben wij een sterk wisselende voorraad en zijn wij bij uitstek uw leverancier van de exclusieve automobiel. Wij zijn te bereiken onder 010-2602015. Mailen kan natuurlijk ook: verkoop@3bexclusief.nl Ofschoon deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Opties
Achterstoelen verwarmd
Audio-navigatie full map + hard disk
bi-xenon koplampen
Cruise control
electronic climate control
Elektrisch glazen panorama-dak
Lichtmetalen velgen 21"
Luxe lederen bekleding
Verwarmbare voorstoelen (033BV)
Verwarmbare voorstoelen en buitenste zitplaatsen achterbank (033EQ)
Voorstoelen verwarmd
Xenon-koplampen met LED-signatureverlichting, automatische hoogteverstelling en hogedruk koplampsproeiers (064CW)
Garanties
100% onderhouden
3B Garantie 3