072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Mercedes-Benz C-Klasse

C43 AMG 4MATIC
  • Panorama
  • AMG
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 97.294 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-883-LX
CarrosserieSedan
Bouwjaar2017
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelG
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders6
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)476 X 184 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Beknibbelen op kwaliteit en prestaties mag natuurlijk wel. Maar het hoeft niet! Als u hoge eisen stelt aan een auto, komt u onvermijdelijk uit bij Mercedes. ‘The best or nothing′. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de AMG-styling deze auto geeft. Deze auto beschikt over meer dan genoeg motorvermogen. De lederen bekleding geeft het interieur een hoogwaardige uitstraling. Ziet er goed uit, die sportstoelen. Maar waar het om gaat, is de solide zit onder alle omstandigheden. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en LED-dagrijverlichting.

Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze Mercedes-Benz met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Te weinig afstand tussen u en de achterligger? De sensoren registreren het direct en de achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Mercedes-Benz C-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt.

Hij staat al popelend voor een testrondje op de weg. Bel nu en kom deze volbloed sportwagen uitproberen!


Bedrijfsinformatie

Bij 3B Exclusief bent u thuis voor uw exclusieve automobiel tegen een concurrerende prijs. Zo hebben wij een sterk wisselende voorraad en zijn wij bij uitstek uw leverancier van de exclusieve automobiel. Wij zijn te bereiken onder 010-2602015. Mailen kan natuurlijk ook: verkoop@3bexclusief.nl Ofschoon deze presentatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Opties
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Adaptief demping systeem
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Alarm klasse 1(startblokkering)
Aluminium interieur afwerking
AMG-styling