072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Mercedes-Benz EQA

250 Business Solution Luxury 67 kWh
    Bouwjaar 2022
    Kilometerstand 39.524 km
    Brandstof Elektrisch
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    P-990-FK
    CarrosserieSUV
    Bouwjaar2022
    KleurZwart
    BrandstofElektrisch
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingLeder
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)446 X 183 X 162
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Datum deel 1a25-02-2022
    Omschrijving

    Of u nu zakelijk rijdt of privé, met deze Mercedes-Benz EQA rijdt u altijd comfortabel, veilig en efficiënt. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Ontspannen rijden begint met de juiste zit. Daar zorgen de comfortstoelen wel voor. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Tot de uitrusting van deze Mercedes-Benz behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendensteunen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

    Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Van een paar vegen bij motregen tot maximale stand bij noodweer: de regensensor reageert zelfstandig en direct. Hoeveel ruimte u nog heeft bij het insteken? De parkeersensoren laten het weten! Da's gemakkelijk! Heeft u de elektronische token op zak, dan herkent deze auto z'n baasje en de keyless start zorgt dat een druk op de startknop voldoende is. Geen sleutel meer nodig! De uitrusting van deze Mercedes-Benz is met lederen stuur en automatisch dimmende buitenspiegels behoorlijk compleet.


    Het rijden met deze Mercedes-Benz wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Het accident avoidance system helpt aanrijdingen te voorkomen. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook.

    Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Mercedes-Benz, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
    Wij hebben deze Mercedes overgenomen van Mercedes Nederland!!!
    HET BETREFT HIER EEN NETTO HANDELSPRIJS,DUS ONDERHANDELING IS NIET MOGELIJK!

    Opties
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteruitrij camera
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) knie
    Airbag(s) side voor
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier
    airco
    Airco automatisch
    Garanties
    Nap