072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Mitsubishi Eclipse Cross

1.5 DI-T Intense Keyless / Apple Carplay / Trekhaak / Vol optie
  • Achteruitrijcamera
  • Android auto
  • Apple carplay
  • Cruise control
  • Head-up display
  • Keyless entry
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 79.157 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
P-913-XR
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelF
TransmissieAutomaat
BekledingOnbekend
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)441 X 181 X 167
Omschrijving

Het unieke van Japanse auto′s als deze Mitsubishi Eclipse Cross is dat ze zo goed doordacht zijn. Ieder onderdeel is doorontwikkeld, maar tegelijk is deze auto meer dan de optelsom van al zijn onderdelen. Deze auto biedt stijl, klasse maar bovenal kwaliteit. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie verzorgen de aandrijving van deze SUV. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Ook 18 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audiosysteem met de knoppen op het stuur of met uw stem. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Deze Mitsubishi Eclipse Cross is voorzien van sensoren aan de achterzijde om een achteropkomend verkeer waarschuwing te geven als de afstand tussen u en een achterligger te klein is. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook, sportstuur met schakelpaddels en automatisch dimmende binnenspiegel.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Mitsubishi. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor.

We kunnen ons voorstellen dat u een proefrit wilt maken met deze Mitsubishi. Belt u ons snel?


Bedrijfsinformatie

Bij Carteam Autobedrijf Garant zijn Klanttevredenheid en mobiliteit de sleutelwoorden binnen ons bedrijf en daarom leveren wij auto's standaard met garantie.

Opties
Achteruitrijcamera
Android auto
Apple carplay
Cruise control
Head-up display
Keyless entry
Stoelverwarming
Stoelverwarming achterbank
Trekhaak afneembaar
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteropkomend verkeer waarschuwing
Achteruitrijcamera