072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Peugeot 108

1.0 e-VTi Allure
  • Apple Car Play
  • Cruise
  • 14.847 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 14.847 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
K-171-SZ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurWit
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Geniet van de ruimte en het comfort van deze Peugeot 108. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2021, er staat 14847 kilometer op de teller. Met de pittige benzinemotor en de handgeschakelde vijfversnellingsbak is autorijden een waar genoegen. Ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor horen tot de voorzieningen op deze auto.

Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de achteruitrijcamera. Deze Peugeot is voorzien van knoppen op het stuur om het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst te bedienen. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Deze Peugeot biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Peugeot bovendien hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. U bent van harte welkom om deze auto te komen bekijken, neemt u snel contact met ons op?

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Apple Carplay/Android Auto
Audio installatie
Garanties
Nap