072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Peugeot 508 SW

1.6 BlueHDi Blue Lease Executive NL-Auto / Vol-Leder / Pano-Dak / Radio-Bluetooth / Navi / Camera / Dodehoekdetectie / Cruise-Control / Climate-Control / ELKTR-Pakket / PDC / LMV 17' / ENZ.
  • achteruitrijcamera
  • audio-navigatie full map
  • cruise control
  • electronic climate controle
  • Glazen Panoramadak (OK01)
  • lederen bekleding
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 136.721 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KP-857-P
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2016
KleurVernismetaallak noir perla nera
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1560 CC
Omschrijving

Een zakenauto die we met recht een visitekaartje kunnen noemen. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder dieselmotor. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze Peugeot. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Hoeveel ruimte heeft u nog bij het inparkeren? De achteruitrijcamera brengt helder in beeld wat zich achter de auto bevindt en geeft een geluidssignaal. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Laat u niet afleiden door gerommel aan de audioknoppen. De audiobediening op het stuur zorgt dat u altijd geconcentreerd blijft. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 508 SW samen. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door dodehoekdetectie en bandenspanningcontrolesysteem.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe 'meeneemprijs'. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrijcamera
audio-navigatie full map
cruise control
electronic climate controle
Glazen Panoramadak (OK01)
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 17"
Pack Look (ZH7D)
Parkeerhulp vóór met dodehoekbewaking (UB03)
Parkeerhulp vóór met dodehoekbewaking en achteruitrijcamera (UB07)
Vernis metaallak (0MM0)
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap