072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Renault Master

T35 2.3 dCi 135PK L1H1 Work Edition Schuifdeur L / R Nr. V073
  • Bedrijfswagen
  • Airco
  • Cruise
  • Navi
  • Camera
  • Trekhaak
Bouwjaar 2024
Kilometerstand 10 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-073-MA
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2024
KleurGrijs
BrandstofDiesel
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud2298 CC
Omschrijving

Prijs is rijklaar met fabrieksgarantie

Laadruimte 2583 x 1765 x 1700 (LxBxH)

'Drive for change', zeggen ze bij Renault. En daar is deze auto een mooi voorbeeld van. Vooruitstrevende techniek én een fraaie vorm. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor vele kilometers. Aan alles is gedacht als het gaat om de combinatie gemak en veiligheid. Bijvoorbeeld het in- en uitstappen via de schuifdeuren met ruime openingen. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED-dagrijverlichting, trailer assistent, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg... elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. Nooit meer een lege smartphone: de draadloze telefoonlader laadt onderweg bij - zonder snoertjes! Voor een storingvrije radio-ontvangst zorgt de ingebouwde DAB-ontvanger. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Renault zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De Renault is standaard voorzien van: cruise control, airconditioning, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en verstelbaar stuur.

Aan boord van deze Renault houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als dodehoekdetectie en hill hold functie, bent u steeds veilig onderweg.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!

Opties
2 zitplaatsen rechtsvoor
Aanhanger assistent
Achteruitrijcamera
AdBlue® reservoir 22Liter
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco
Alarm klasse 1(startblokkering)
All-Season banden
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Apple Carplay/Android Auto
Garanties
Fabrieksgarantie 15-02-2026