072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Volkswagen Arteon

1.5 TSI Business
  • Navi
  • Pano
  • Digitaal Dashbord
  • 62.023 km Dealeronderhouden
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 62.023 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
X-429-SJ
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurWit parelmoer
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)495 X 187 X 145
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Dit noemen we nou een top-occasion. Bescheiden kilometerstand, voorbeeldig onderhouden, voorzien van aantrekkelijke pluspunten en een erg vriendelijke prijs. Deze Volkswagen Arteon moet u komen zien! Een belangrijke eigenschap van iedere Volkswagen is zijn duurzaamheid. Dat ziet u ook aan deze Arteon. De benzinemotor van deze Volkswagen is niet alleen zuinig, maar ook bijzonder prestatiegericht. Dankzij het elektrisch bediende glazen panorama dak lijkt het of u altijd met open dak rijdt, zoveel lichtinval heeft u. Met één druk op de knop te openen, net als trouwens de elektrisch bedienbare achterklep. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is stoelverwarming. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, warmtewerend glas, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

U leest alle belangrijke functies helder af dankzij het digitale dashboard. Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. Vergeten af te sluiten? Bandenspanning onvoldoende? De speciale app geeft u direct een seintje met behulp van Connected Services. Kies de muziek waarvan u houdt, dankzij de DAB-radio klinkt het altijd geweldig. Intussen bedient u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem met de knoppen op het stuur. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met sportstuur met schakelpaddels, parkeersensoren voor en achter, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer is deze Volkswagen helemaal compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Onbedoeld bumperkleven is er niet bij, dankzij de forward collision warning. Die waarschuwt direct als een botsrisico met uw voorligger dreigt. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze Volkswagen Arteon, neem dan snel contact met ons op.

Opties
Achterbank in delen neerklapbaar
Airbag(s) hoofd achter
Airbag(s) hoofd voor
Airbag(s) knie
Airbag(s) side voor
Airbag bestuurder
Airbag passagier
Airco (automatisch)
Airco separaat achter
Alarm klasse 3
Aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
Garanties
100% onderhouden
Bovag