072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Volkswagen Golf

Variant 1.0 eTSI Life Business
    Bouwjaar 2021
    Kilometerstand 47.378 km
    Brandstof Hybride
    Transmissie Automaat
    Specificaties
    Kenteken
    NL
    N-293-SN
    CarrosserieStationwagon
    Bouwjaar2021
    KleurGrijs
    BrandstofHybride
    EnergielabelA
    TransmissieAutomaat
    BekledingAlcantara
    Aantal cilinders3
    Aantal deuren5
    Afmetingen in cm (L B H)463 X 179 X 150
    BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
    Omschrijving

    Een zakenauto waar u mee aan kan komen. Representatief en goed voor eindeloos veel kilometers. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Golf Variant, bijvoorbeeld. In deze auto vindt u een driecilinder motor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. De massagefunctie doet daar nog een schepje bovenop. De comfortstoelen zorgen voor precies de juiste zit, hoe lang de rit ook is. Een verwarmd stuurwiel overbodige luxe? Wacht maar tot het kouder wordt! In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, trailer assistent, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

    Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Omdat u nou eenmaal geen ogen in uw achterhoofd heeft, is het altijd lastig om achteruit te rijden zonder brokken te maken. De achteruitrijcamera lost dat probleem op. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Gemakkelijk en veilig is de bediening het audiosysteem en het navigatiesysteem met knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Ook is de Volkswagen uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, kruisend verkeer detectie, automatische airconditioning, draadloos opladen, regensensor en keyless entry.

    Deze Volkswagen is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Het forward collision warning-systeem berekent via een sensor de afstand tot het verkeer vóór u en komt in actie als er gevaar bestaat van een botsing. In deze Volkswagen vinden we verder een dodehoekdetectie, accident avoidance system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning, frontale botsbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

    We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?


    Bedrijfsinformatie

    Km-stand origineel met NAP-certificaat.

    Een beller is sneller, i.v.m. drukte zijn wij helaas niet te allen tijde in de gelegenheid e-mails te beantwoorden.

    Tevens is de beste optie voor inruil, dat u een bezoek brengt in onze showroom. Om de juiste prijs indicatie vast te stellen. Is dit voor u niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met daarin een zo goed mogelijke beschrijving van u auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.

    Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.


    BOVAG garantie.
    Wij zijn ook aangesloten bij BOVAG dat houdt o.a. in.
    Garantie op reparaties.
    Vakkundig en betrouwbaar.
    Duidelijke voorwaarden.
    Gespecificeerde factureren.
    Bemiddeling bij klachten.

    BOVAG garantie als de aankoopwaarde hoger is dan €4500,- en dat de kilometerstand lager is dan 150.000KM. Voor de volledige voorwaarden en meer informatie,
    3 maanden huisgarantie pakket €295,00.-
    6 maanden Bovag garantie pakket €595,00.-

    Buiten onze werktijden bent u ook van harte welkom, echter alleen op afspraak. Voor meer informatie, vragen of afspraak kunt u ons gerust bellen of mailen. Wij staan u graag te woord.

    Autoflex Grootebroek
    RDW Erkend Autobedrijf
    Bovag lid

    Opties
    Aanhanger-assistent
    Accident Avoidance System
    Achterbank in delen neerklapbaar
    Achteropkomend verkeer waarschuwing
    Achteruitrijcamera
    Airbag(s) hoofd achter
    Airbag(s) hoofd voor
    Airbag(s) side achter
    Airbag(s) side voor
    Airbag-pakket
    Airbag bestuurder
    Airbag passagier