072-5317839

telefonisch bereikbaar van
Maandag t/m Vrijdag
09:00 - 17:00

Beoordeling: 9.4/10

Klanten beoordelen onze dienstverlening met een
9.4 en daar zijn we trots op!

testpagina

Volkswagen Golf

Variant 1.2 TSI CUP STOELVERW / CLIMA / NAVI / PDC V+A / CRUISE / PARK ASS / BLUETOOTH / MFS / LMV
  • Armsteun voor
  • Audio-navigatie full map
  • Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
  • Chromen dakrail
  • Climatronic
  • Cruise control
Bouwjaar 2014
Kilometerstand 125.681 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GP-521-N
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2014
KleurGrijs metallic
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)466 X 180 X 150
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Bij 117.000km 11/2023 nog een grote beurt gehad bij de Volkswagen dealer.

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze Volkswagen Golf Variant biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Golf Variant, bijvoorbeeld. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ervaar de weldadige warmte van de inschakelbare stoelverwarming. U wordt in deze auto ook getrakteerd op dakspoiler, dakrails, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Mag de muziek wat zachter? U past het volume probleemloos aan met de audiobediening op het stuur. Zorgeloos en geconcentreerd rijden? Het navigatiesysteem wijst de weg! De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren voor en achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! De Volkswagen is standaard voorzien van: in hoogte en diepte verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Variant samen. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!


Bedrijfsinformatie

Welkom bij Galema & de Boer auto's. Bij vrijwel al onze occasions is het mogelijk om een garantiepakket bij te kopen, raadpleeg hiervoor de garantiepakketten op onze website www.galemadeboer.nl. Mocht u één van onze occasions graag willen bekijken dan adviseren wij u vooraf even contact met ons op te nemen om teleurstelling te voorkomen. (Aan evt. fouten op internet kunnen geen rechten worden ontleend).

Opties
Armsteun voor
Audio-navigatie full map
Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
Chromen dakrail
Climatronic
Cruise control
ECC
electronic climate control
Executive-pakket
Mistlampen voor
mistlampen voor adaptief
Parkeer assistent