DFSK C35
Dubbel Cabine / CNG
Aanschafwaarde: € 9,957.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 5540
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: VV588F

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 206.64
48 maanden: € 247.73
36 maanden: € 316.58

Omschrijving:

Nieuw DEMO voertuig nu met grote korting en Gratis CNG instalatie.

Prijs is excl.BTW en Excl.BPM, Voertuig is ideaal voor het maken van een camper

Vakgarage van Marrewijk BV is dealer van DFSK bedrijfswagens welke in Nederland wordt geimporteerd door VIAM Automotive BV. www.citytransporter.eu

DFM, Dongfeng, Sokon 's werelds op een na grootste truckfabrikant, presenteert de nieuwe DFSK citytransporters. Lage prijzen en compromisloze kwaliteit zijn het motto voor deze op Suzuki gebaseerde technologie voertuigen.

De sterke vraag naar eenvoudige, maar betrouwbare en betaalbare technologie heeft ons ertoe gebracht om DFSK op te nemen in ons assortiment.

DFSK is de lichte bedrijfswagen devisie van DFM (Dongfeng Motors) Groep. De DFSK Light Truck's voldoen aan de behoeften van onze klanten naar volle tevredenheid. Moderne technologieën en productie maken deze truck, s tot betrouwbare bedrijfsvoertuigen.
De lage prijs in combinatie met een goede kwaliteit en de economie maken deze voertuigen een commercieel succes. Elk jaar worden ongeveer 350.000 auto's worden wereldwijd verkocht.

De combinatie van Made in China en Made in Germany geven de trucks een stevige uitstraling.

. Dit voertuig staat te koop bij autobedrijf van Marrewijk

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-