Opel Corsa
1.3 CDTi Cosmo VERKOCHT!
Aanschafwaarde: € 6,450.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 148721
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: 52TRZ5

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 133.86
48 maanden: € 160.48
36 maanden: € 205.08

Omschrijving:

Mooie en goed onderhouden Corsa met zuinige en betrouwbare CDTi motor in complete Cosmo uitvoering. Indien gewenst leveren wij deze Opel met 6 maanden Bovag garantie. Zie hiervoor onze site. Uw huidige auto inruilen is eveneens mogelijk.

Mocht u langs willen komen voor een bezichtiging of het maken van en proefrit dan adviseren wij u eerst contact op te nemen, dit om teleurstelling te voorkomen mocht de auto inmiddels zijn verkocht.
Metselaar Auto’s is een jong bedrijf dat zich hoofdzakelijk heeft toegelegd op de in- en verkoop van betrouwbare, betaalbare gezinsauto’s in de prijsklasse tot ca. €.8000,-
In onze showroom vindt u een ruim aanbod aan merken en typen occasions. Voor al deze auto’s geldt dat ze zijn ingekocht bij officiele merkdealers. Bij elke auto die wij aanbieden, leveren wij de Nationale Autopas (NAP) als garantie voor de juistheid van de kilometerstand. Praktisch alle door ons aangeboden auto’s zijn door dealers onderhouden en zijn bovendien voorzien van actueel onderhoudsboekje.
Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, getuige onze positieve klantreviews (8,8). Uiteindelijk zien wij u graag terug voor een herhalingsaankoop!
Graag tot ziens in onze showroom gevestigd aan de Nijverheidsplein 2b in Heerhugowaard

Met vriendelijke groet,

Joost Metselaar

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-