BMW X5
35i Xdrive Mpakket 7 zit aut
Aanschafwaarde: € 75,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 23456
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: X5MPAKKE

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 1,576.23
48 maanden: € 1,889.66
36 maanden: € 2,414.84

Omschrijving:

De catalogusprijs van deze zeer riant uitgeruste auto bedraagt € 122.466,00 en wordt u nu aangeboden voor een eerlijke prijs van € 75.950,00

Deze prijs is all-inclusief, wij berekenen geen aflever- en/of rijklaar maak kosten.


Waarom kopen bij ABH voor u de beste optie is:

• Full time service
Wij zijn een familiebedrijf en doen sinds 1986 onze uiterste best u de optimale service te bieden. Bij ons kunt u altijd terecht, zowel telefonisch en online als in onze werkplaats en showroom.
Geen zorgen: garantie geregeld
Ook na het kopen van uw auto proberen wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen door volledige garantie te bieden. Deze garantie bieden wij aan naast de fabrieksgarantie die op uw auto zit.
Duidelijkheid en transparantie
Bij ons weet u waar u aan toe bent, de gegeven prijs is all inclusief en u zult dan ook niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

• Prijs-kwaliteitverhouding
U bent bij ons gegarandeerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij bieden elke auto aan voor een eerlijke en vaste lage prijs. Door onze lage kosten, snelle omloop en het feit dat wij over een eigen pand beschikken kunnen wij al onze auto’s tegen zeer scherpe prijzen aanbieden zonder dat de kwaliteit hier onder lijdt.

• Wereldwijd netwerk
Wij leveren jonge, sportieve en exclusieve auto’s, maar door onze wereldwijde connecties kunnen wij bij elke droom een auto vinden. Wij helpen u dan ook graag bij het vinden van uw ideale auto.

• Inruil
Zou u graag een nieuw auto willen aanschaffen, maar heeft u uw oude auto nog niet verkocht? Bij ons is dit geen enkel probleem, wij bieden u een eerlijke prijs voor u oude auto zodat u snel en zonder zorgen aan een nieuw avontuur kunt beginnen.

• Klant tevredenheid
Door de jaren heen hebben wij een grote klant tevredenheid opgebouwd, dit is dan ook terug te zien aan ons hoge percentage vaste klanten.


Voor een proefrit, vragen of andere zaken kunt u bij ons terecht in onze showroom en werkplaats: kruisweg 1525
2142 LB
Cruquius
Wij zijn te bereiken op 023-5242490 en via info@abh1.nl
Ook kunt u altijd een kijkje nemen op onze website www.abh1.nl

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-