BMW 3 Serie
Touring 328i High Executive
Aanschafwaarde: € 19,950.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 104036
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 10ZFS8

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 414.03
48 maanden: € 496.36
36 maanden: € 634.31

Omschrijving:

Bij het ontwerpen van de BMW 3-serie Touring stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze dealeronderhouden 3-serie Touring is van het bouwjaar 2012, hij heeft 104030 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Xenonverlichting zorgt in het donker voor beter zicht.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. Deze BMW is voorzien van sportstuurwiel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u met deze BMW 3-serie Touring een proefrit maken? Bel of mail ons dan nu voor een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-