Land Rover Range Rover Sport
TDV8 | Grijskenteken | Zeer compleet | Zeer nette staat
Aanschafwaarde: € 14,900.00
Bouwjaar: 2007
Kilometerstand: 209361
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: V741HS

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 309.23
48 maanden: € 370.72
36 maanden: € 473.75

Omschrijving:

Wel het genot, niet de kosten.
Een prachtige auto voor de grijskentekenrijder die zichzelf wil verwennen.
Deze Range Rover staat op grijs kenteken, dit betekend dat u deze auto zakelijk voordelig kunt rijden. U betaalt aan wegenbelasting rond de €165,- per kwartaal (afhankelijk van de provincie waar u woont).
Geen hoge maandelijkse kosten, maar wel het genot van de Range Rover TDV8.

Techniek.
Een prachtige kolos met een overdaad aan kracht, pracht en praal. Een machtige machine. Voorzien van prachtige techniek, gevuld met de aardigste gadgets en met onvoorstelbare prestaties. Dit is een auto waar wij, liefhebbers, van watertanden. In de Range Rover Sport TDV8 staat een hightech-diesel met een inhoud van 3,6 liter, een vermogen van 275 pk en een koppel van 640 Nm! Opmerkelijk is dat de 2 turbo's een speciaal smeersysteem hebben dat ervoor zorgt dat ze niet drooglopen als de auto tijdens een offroadrit erg schuin staat.
De Range Rover Sport heeft een zestraps-automaat van ZF, die ook zelf te schakelen is.
Hij produceert overigens een heel fraai typisch V8-geroffel dat de Sport met benzinemotor óók heeft. Het is werkgelijkwaar een genot om mee te rijden, maar zonder dat je krom hoeft te liggen voor de wegenbelasting vanwege het grijskenteken.

Riant zitten, in een grijskenteken goedgekeurde Sport!
In de Range Rover Sport zit je rechtop (de 'Command Driving Position'), heb je grote zijruiten en ligt het stuur wat lager voor je.
Veel grijskentekenauto's leveren in op het rijcomfort, maar daar hoef je bij deze auto geen zorgen om te maken. De volledig elektrisch verstelbare lederen comfortzetels zitten als gegoten en kunnen elk gewenste vorm aannemen en worden compleet gemaakt met leren armsteunen aan beide kanten.
Het schot is precies zo geplaatst dat de auto aan alle grijskenteken-eisen voldoet, maar ook zo dat je niet hoeft in te leveren op de rijders-positie.

Laadruimte:
Diepte: 175 cm
Hoogte: 100 cm
Breedte: 150 cm

Deze Sport.
Deze Auto verkeerd in een super nette staat. De auto rijd en schakelt perfect. De auto is voorzien van luchtvering wat u net even een extra stukje comfort geeft op de weg. De boekjes met facturen en beide sleutels zijn aanwezig.
Vervangen of vernieuwd:
- Achter differentieel
- Castrol oliebeurt
- Verstuiver

Bent u opzoek naar een prachtige Range Rover op grijs kenteken? neem dan contact op met garage Caspers. Dit voertuig staat te koop bij Garage Caspers

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-