Land Rover Defender
2.4 TD 90 SW XTech | Piet Boon Nr. 7 | Zeldzaam | Super nette staat |
Aanschafwaarde: € 39,990.00
Bouwjaar: 2008
Kilometerstand: 144535
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: 26ZBDP

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 829.93
48 maanden: € 994.96
36 maanden: € 1,271.49

Omschrijving:

De bekende vormgever Piet Boon heeft voor de Nederlandse markt een exclusieve Land Rover Defender ontworpen. Er zijn 20 Piet Boon design editions geleverd waarvan wij bij Garage Caspers nummer 7 hebben staan. Een deel van de opbrengst toen de auto's nieuw verkocht werden ging naar Drive Against Malaria, een stichting die zich inzet voor de bestrijding van malaria.

De Piet Boon uitvoering is te herkennen aan zijn rvs-details en afwerkingen.

Rond de koplampunits, de luchtinlaten en bij de grille komen we rvs-details tegen. Ook het interieur is doorspekt met Pure Aluminium-kleurige details. Op de zijkant van de Defender is een opgedrukt plaatje te zien waarin de uitvoering en het productienummer te zien is.

Deze Defender verkeer in een nette staat. De auto is in 2008 in Nederland voor het eerst op kenteken gekomen. De auto heeft nu 140.000 kilometer rijervaring, dus nog goed voor een lange tijd rijplezier!

Exterieur
De Defender heeft een opvallende kleuren samenstelling. De prachtige witte lak in combinatie met de zwarte "Black boost" velgen geven een unieke en stoere uitstraling. Zoals we gewend zijn van de Defender is deze Defender uiteraard voorzien van een bijpassend reservewiel welke zich bevindt op de achterdeur van de auto.

Interieur
Deze Defender is op de leuke rvs-details na, origineel uitgevoerd. De rvs-versnellingspook, rvs-handvat voor de bijrijder en rvs-plaatjes maken het interieur van deze Defender net even wat speelser en leuker.

De motor
Deze Defender is voorzien van een 2.4 liter turbodiesel 4 cilinder motor die een maximaal vermogen levert van 122pk een maximaal koppel van maar liefst 360nm.
De wagen rijdt mede door zijn lage kilometerstand nog heerlijk!

Voor vragen of een bezichtiging kunt u gerust contact opnemen met Garage Caspers.

Dit voertuig staat te koop bij Garage Caspers

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-