Volkswagen Golf
Variant 1.2 TSI Business Edition***
Aanschafwaarde: € 12,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 122850
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: GH505K

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 268.76
48 maanden: € 322.20
36 maanden: € 411.75

Omschrijving:

Neem plaats in de cockpit, start de motor en voel het vermogen. Met deze sportieve Volkswagen Golf Variant hebt u altijd de controle. Deze auto heeft een kilometerstand van 122850, het bouwjaar is 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Ook lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Variant samen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-