Seat Ibiza
ST 1.2 TSI Style Dynamic**
Aanschafwaarde: € 8,950.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 78652
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: GH847F

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 185.74
48 maanden: € 222.68
36 maanden: € 284.57

Omschrijving:

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Seat Ibiza ST Het is een auto uit 2015, op de teller staat een kilometerstand van 78652. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met zijn pittige motor stuurt u deze auto vlot door het verkeer heen. Ook aluminium dakrailing, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank horen tot de voorzieningen op deze auto.

Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en buitentemperatuurmeter ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-