Peugeot 308
SW 1.6 BlueHDI Blue Lease Executive**
Aanschafwaarde: € 8,950.00
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 119578
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: 7XGK09

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 185.74
48 maanden: € 222.68
36 maanden: € 284.57

Omschrijving:

Hij is dynamisch en comfortabel tegelijk, deze Peugeot 308 SW, en combineert dat met een stijlvol design. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, getint glas, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting en armsteun voorin.

Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Natuurlijk behoren lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 308 SW samen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-