Jeep Renegade
1.4 MultiAir Night Eagle Automaat
Aanschafwaarde: € 19,949.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 17880
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: KL983L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 414.01
48 maanden: € 496.34
36 maanden: € 634.28

Omschrijving:

Als u belangstelling heeft voor een van onze auto’s maak ik graag een afspraak met u!

Een auto is meer dan een vervoermiddel. De juiste auto kan uw leven verrijken, door zijn comfort, zijn smaakvolle vormgeving en door de rijervaring die hij biedt. Dat geldt bijvoorbeeld voor deze Jeep Renegade, die uitblinkt door zijn design maar vooral ook om zijn rijkwaliteiten. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2016 en komt van de eerste eigenaar. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Onderdeel van de uitgebreide uitrusting van deze auto is een verwarmd stuurwiel en stoelverwarming. Ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, verstelbare lendesteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.

U kunt uw ogen op de weg houden, want het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Jeep uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

In de Jeep Renegade heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Jeep, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.

Betreft een origineel in Nederland geleverde auto, dus de volledige historie is bekend en heeft absoluut de juiste kilometerstand. Onze afleveringskosten zijn € 399,- inclusief nieuwe APK-keuring, nationale auto pas en 3 maanden garantie. Financiering en Lease is mogelijk. Proefrit uitsluitend via telefonische afspraak. Kijk voor meer info op onze website www.autonavap.nl Openingstijden: maandag 13:00 tot 17:30, dinsdag t/m. vrijdag 09:30 tot 17:30, zaterdag 10:00 tot 16:30.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-