Opel Astra
Sports Tourer 1.6 CDTI Online Edition
Aanschafwaarde: € 12,950.00
Bouwjaar: 2017
Kilometerstand: 52473
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: PT384P

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 268.76
48 maanden: € 322.20
36 maanden: € 411.75

Omschrijving:

De Opel Astra Sports Tourer vertegenwoordigt het beste van degelijk Duits design. Dit dealeronderhouden exemplaar is geleverd in 2017 en heeft 52473 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Natuurlijk behoren aluminium dakrailing, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Het maakt niet uit hoe warm het buiten is, want met de airconditioning bepaalt u zelf de binnentemperatuur. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Achter het stuur van deze Opel bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-