Mercedes-Benz A-Klasse
250 Premium AMG Panoramadak
Aanschafwaarde: € 38,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 26141
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: G018FH

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 808.35
48 maanden: € 969.09
36 maanden: € 1,238.42

Omschrijving:

Het stijlvolle design van deze auto, de elegante contouren, zijn onmiskenbare rijcomfort en zijn krachtige motor maken van deze Mercedes-Benz A-klasse een auto die u met trots zult bezitten. Geniet van de sportieve uitstraling en de fraaie details die de AMG-styling deze auto geeft. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Het interieur lijkt groter en ruimtelijker dankzij het elektrisch bedienbare glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze Mercedes-Benz horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Met connected drive services kunt u muziek draadloos afspelen. Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Mercedes-Benz is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

In de Mercedes-Benz A-klasse heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te raken. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto aan u met Bovag Garantie. Om deze Mercedes-Benz echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop Bij Garage Dave Kuys

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-