Nissan QASHQAI+2
1.6**Panoramadak**7 Pers**
Aanschafwaarde: € 8,950.00
Bouwjaar: 2009
Kilometerstand: 131643
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: 11NKK2

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 185.74
48 maanden: € 222.68
36 maanden: € 284.57

Omschrijving:

Hij toont aantrekkelijk en tegelijk onverzettelijk. Met deze stoere SUV bent u onder alle omstandigheden veilig onderweg. Dit is een Nissan Qashqai +2 van het bouwjaar 2009, er staat 131643 kilometer op de teller. Deze goed onderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige viercilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Het panoramadak geeft extra sfeer aan het interieur en biedt een prachtige doorkijk naar buiten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer zwarte dakrails, aluminium dakrailing, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

In de zomer zorgt de airconditioning voor verkoeling. In het voorjaar en najaar voorkomt het systeem beslagen ramen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-