Volkswagen Caddy
2.0 TDI L2H1 BMT Maxi Comfortline
Aanschafwaarde: € 12,950.00
Bouwjaar: 2018
Kilometerstand: 43384
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Diesel
Kenteken: V231PP

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 268.76
48 maanden: € 322.20
36 maanden: € 411.75

Omschrijving:

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volkswagen Caddy. Het is een auto van het bouwjaar 2018, hij heeft 43384 kilometer op de teller staan. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. In deze auto profiteert u onder andere ook van: elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Het full map navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Met automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.

In de Volkswagen Caddy heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond.

Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-