Fiat 500
0.9 TwinAir Turbo Lounge**
Aanschafwaarde: € 8,450.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 76495
Transmissie: Handmatig
Brandstof: Benzine
Kenteken: JT513H

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 175.37
48 maanden: € 210.24
36 maanden: € 268.67

Omschrijving:

Praktisch in gebruik en ruim van binnen, met dat doel is deze Fiat 500 ontworpen. Het is een auto van het bouwjaar 2016, die 76495 kilometer op de teller heeft staan. Met deze motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Natuurlijk behoren 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de dab-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de alllerhoogste geluidskwaliteit. Het audiosysteem laat zich gemakkelijk bedienen met de audiobediening op het stuurwiel. Met het full map navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. De uitrusting van deze Fiat is met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Fiat 500 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.

Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-