BMW 4 Serie
Gran Coupé 420i Executive M-SPORT
Aanschafwaarde: € 25,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 106817
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: HB495J

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 538.55
48 maanden: € 645.64
36 maanden: € 825.08

Omschrijving:

Een hoge mate van degelijkheid, uitstekende wegligging en veel comfort; het zijn unieke eigenschappen waarmee Duitse auto’s zich onderscheiden. Dat geldt ook voor deze BMW 4-serie Gran Coupé uit 2016 die 106817 kilometer op de teller heeft staan. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Er is een rijke uitrusting aanwezig in deze auto, waar onder meer ook stoelverwarming bij hoort. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Xenonverlichting staat borg voor helderwit licht en een krachtige lichtbundel. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportpakket, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.

Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Selecteer uw reisbestemming en het full map navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Natuurlijk behoren lederen sportstuur en centrale portiervergrendeling ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 4-serie Gran Coupé is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-