Škoda Superb
1.6 TDI 120pk Greentech DSG-7 Ambition Businessline
Aanschafwaarde: € 13,950.00
Bouwjaar: 2016
Kilometerstand: 158780
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Diesel
Kenteken: G555PG

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 289.51
48 maanden: € 347.08
36 maanden: € 443.54

Omschrijving:

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de Skoda Superb altijd de controle. Deze auto uit 2016 heeft 158780 kilometer op de teller staan. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder dieselmotor. U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, elektrische handrem, led-achterlichten, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor met opbergvak.

De dab-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Een andere zender kiezen. Het geluid harder of zachter zetten. Met de audiobediening op het stuurwiel bedient u de radio veilig met uw handen aan het stuur. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het origineel R-LINK navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climatronic airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt.

In de Skoda Superb heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat. Ook helpen het actief stadsremsysteem en gordijnairbags, u rit tot een veilige rit te maken.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Bedrijfsinformatie

Dit voertuig staat te koop bij John van der molen

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-