Audi A4
Avant 2.0 TFSI QUATTRO PRO LINE S-LINE ABT!!
Aanschafwaarde: € 21,750.00
Bouwjaar: 2012
Kilometerstand: 155533
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: 74TPF4

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 451.39
48 maanden: € 541.15
36 maanden: € 691.54

Omschrijving:

Origineel Nederlandse Audi en model jaar 2013

De nieuwste technieken zijn samengevoegd in een smaakvol ontworpen auto en maken van deze Audi A4 Avant een uitblinker in veiligheid en comfort. De S-Line styling geeft deze auto een bijzonder karakter en staat voor sportiviteit en exclusiviteit. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Met behulp van de vierwielaandrijving kan deze auto met elk soort weer en wegdek overweg. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker.

Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. In deze Audi kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren achter u om veilig in te parkeren. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En deze auto heeft ook lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

Bedrijfsinformatie

Deze auto staat te koop bij Martin Rajk

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-