Lexus IS
300h 25th Edition**
Aanschafwaarde: € 21,450.00
Bouwjaar: 2015
Kilometerstand: 65426
Transmissie: Automatisch
Brandstof: Benzine
Kenteken: JT159L

Leasetermijnen:

Looptijd Leasetermijn
60 maanden: € 445.16
48 maanden: € 533.68
36 maanden: € 682.00

Omschrijving:

De Lexus IS is een goed voorbeeld van Japanse bouwkwaliteit. Dit is een exemplaar uit 2015, deze auto heeft 65426 kilometer gelopen. De krachtige motor geeft deze Lexus uitstekende prestaties. De lederen bekleding geeft het interieur een rijke en luxe uitstraling. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.

Terwijl het navigatiesysteem met harde schijf de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audio-installatiesysteem. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

In de Lexus IS heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen.

Tevens wordt deze auto geleverd met BOVAG Garantie. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Financial lease via Lease Fabriek

Lease Fabriek zoekt voor u naar de best passende en meest voordelige financial lease oplossing op uw situatie. Wij werken met alle banken en maatschappijen samen zodat de acceptatiekans zo groot mogelijk is en wij voor u altijd het voordeligste voorstel uit het vuur kunnen slepen! Contact met onze klantenservice: 072-5317839 of per email via: info@leasefabriek.nl

Financial Lease voor dit voertuig

Bereken snel en gemakkelijk uw financial lease maandtermijn
Leasebedrag: €
Uw maandelijkse termijn is
-